Check hom

LIVE RIGHT NOW FROM J ROOM! Wonderboom, Albert Meintjies & Jontathan Peyper!

In Watkykjy Gigs deur griffin

BROADCAST STARTS at 14:00 AND ENDS 17:00 SOUTH AFRICAN TIME 7am – 10 am EST (New York) 4am – 7am PST (Los Angeles) 9pm – 12am (Tokyo) 11pm – 2am (Sydney) Hierdie post is 59 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees. Watkykjy staan op 1,846,019 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
griffinLIVE RIGHT NOW FROM J ROOM! Wonderboom, Albert Meintjies & Jontathan Peyper!
Check hom

‘n Gig met Wonderboom, Albert Meintjies en Jontathan Peyper by jou huis!

In Watkykjy Gigs deur griffin

Die wat nou? Moet ek vir ‘n kompetisie inskryf om hierdie bands te kry om by my huis te kom jol of hoe werk die storie? Wonderboom, Albert Meintjies en Jontathan Peyper speel hierdie Sondag verniet live by almal van julle se huise. Wel, almal van julle wat interweb by die huis het.  Al wat jy hoef te doen is om …

Share dit faktap
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
griffin‘n Gig met Wonderboom, Albert Meintjies en Jontathan Peyper by jou huis!