Robin Wright – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin3 Eiertjies

Robin het op 14-jarige ouderdom begin model in Japan en Parys en het eers na hoërskool besluit om ‘n loopbaan in acting te volg en het ‘n rol losgeslaan op Santa Barbara. Jirre, onthou jy daai kak? Sy is vandag steeds een van Hollywood se mees suksesvolste aktrises. Message in a Bottle is nogal ‘n moerse classic chick flick, maar Robin Wright is een van daai timeless beauties wat groot rolle in ‘n moerse klomp suksesvolle movies en reekse vertolk het. Groot hits soos Toys, Forrest Gump, Unbrakable, The Princess Bride en ‘n hele string ander movies en reekse. Meer onlangs en opwaards van die 2010’s kon jy haar sien in The Girl with the Dragon TattooWonder Woman, Blade Runner 2049, Justice League, House of Cards en Wonder Woman 1984 en daar is ten minste 3 nuwe films waarmee sy tans besig is wat volgende jaar release word.

Hierdie post is 447 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,154,191 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinRobin Wright – Woensdag se warm bokkie

Comments

 1. Vaatjie

  Nie dat ek omgee nie, maar een van die fotos is Nicole Kidman.

 2. shaunawe

  Bra is daai grys en wit foto nie Nicole Kidman nie? Sy is ook warm so ek kla nie.

 3. Author
  griffin

  Korrek! Ek is maar so nou en dan effens deur die kak.

Gooi Comment