The Queen of Basketball – kragtige kortes

In Kragtige Kortes deur griffinRek jou bek

As ‘n kind wat in die plattelandse Mississippi grootgeword het, het Lusia “Lucy” Harris dikwels na haar bedtyd wakker gebly en na haar gunsteling N.B.A. spelers te kyk en daarvan gedroom om self eendag op dieselfde bane te speel. Harris het oor die ses voet lank geword toe sy op hoërskool was, en is dikwels deur haar klasmaats “long and tall and that’s all” genoem, maar sy het geweet haar lengte sou ‘n aanwins op die baan wees. Sy was nie net lank genoeg om basketbell te speel nie;  sy was ‘n seldsame talent wat ‘n driemalige nasionale universiteitskampioen en ‘n Olimpiese silwermedaljewenner sou word, wat haar ‘n nasionale sensasie gemaak het teen die tyd dat sy haar universiteitsloopbaan voltooi het…

Hierdie post is 39 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,154,286 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinThe Queen of Basketball – kragtige kortes

Gooi Comment