Albert Frost – Everlasting (Official Music Video)

In Kief musiek deur griffinRek jou bek

Fokkit, Albert Frost is die baas van social distancing. Jy moet hom check in sy nuutste music video. Dis net hy en die see en die berge en sy guitar. O ja, en ‘n goose wat op haar eie social distance. Dis ‘n moerse lekker rock tune met  Afrika vibes. Baie melodic met ‘n piele build-up. Everlasting is deur Albert Frost, David van Vuuren en Theo Crous geskryf met Jonna Sweetman op drums en ek skiem dit gaan kakbaie radio play kry regoor Suid-Afrika. Dis ‘n moerse clever arrangement wat deur Theo Crous produce is by Belville Studios.

Die video is deur Lionel Smit gedoen:

Hierdie post is 63 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,260,909 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
 •  
  2
  Shares
 •  
 • 2
 •  
 •  
 •  
griffinAlbert Frost – Everlasting (Official Music Video)

Gooi Comment