Yisela Avendano – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Hierdie goose kon net sowel in die ooste van Pretoria gebly het, maar sy is die Colombian Spanish weergawe daarvan wat in Miami Flordia bly. Ek kan nie uitfigure of sy ‘n Playboy model is of wil wees nie, want sy maar iemand vir mind (Spaanse) woorde. Sy is vreeslik doenig op Instagram  met oor die half miljoen followers, 20k op Twitter en ‘n fokken astonishing 9miljoen mense wat haar Facebook page smaak. Sy het ‘n baie weird YouTube channel wat sy ook punt – haar channel het amper 17k subsribers maar sy het net drie kak videos – twee waarin sy  chat in Spanish en een waarin sy  twerk nie, maar nie baie goed nie:

Sover ek dit kon uitfigure is daar geen brand attachment op haar social accounts nie, so fuck knows what she is selling; met ander woorde presies dieselfde as ‘n Afrikaanse Instagram-bokkie van Equestria af, minus die social basis. Probably net effens mooier. Ek wonder hoe maak sy zak? O wag, sy is op OnlyFans ook teen $9 per maand waar jy probably haar gwap kan nodge. Haar bio reken: “Do you want to see my enjoy every part of my body sexy dare exciting? You want to be closer and in private get it very easy and we are going to have delicious fun? You want to see me masturbate rich, ask about my private and you will have more outstanding photos and videos 😍🔥💦🥰🍆🍆🍆💧💦”

Nou ja toe! Daar het jy dit!

Hierdie post is 965 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,146,339 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinYisela Avendano – Woensdag se warm bokkie