Jessica Nigri – Woensdag se warm bokkie take 2

In Warm Bokkies deur griffin

Ons het heeltemal te veel van haar foto’s, so nou klap ons maar ‘n tweede rondte. Ons sal nie weer nie, hoor. Sorry.

Jessica Nigri is ‘n promotional model, voice over artist, YouTuber maar is veral ‘n bekende cosplay celeb. Sy doen vir die afgelope tien jaar al, sedert sy 19 jaar oud was, cosplay. Haar sexy Pikachu outfit wat is in 2009 na die San Diego Comic-Con gedra het, het veral viral gegaan in 2009 aan die begin van haar loopbaan. Sedertdien het sy die koppe laar draai en het werk gedoen vir games soos Gears of War 3, Lollipop Chainsaw, Assassin’s Creed, . Sy het ook al werk gedoen as ‘n spokesmodel vir Wanrer Bros. Games. Tydens die Penny Arcade Expo in 2012 is sy gevra om ‘n ander outfit aan te trek omdat dit te skimpy was. Met haar tweede probeerslag is sy gevra om liewer nie op die stage te wees nie, want daai outfit was ook te hot om te handle.

Hierdie post is 1,036 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,145,148 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinJessica Nigri – Woensdag se warm bokkie take 2