Yaslen – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffinRek jou bek

Sover ons kan aflei is Yaslen ‘n latina Insta-goose sonder ‘n van, wat in Miami bly en dit lyk asof sy so twee of drie sportsuitrusters se klere promote. Sy het net onder die 400k followers en haar account is vuurwarm. Sy het ‘n impressive paar agterstewe aan haar. Boude 4 daaaayzzz! As mens na sommige van haar YouTube videos kokkenodge lyk dit asof sy die gym equipment aspris verkeerd gebruik omdat sy wil hê mense moet haar hol uitcheck.
https://www.instagram.com/yaslenxoxo/

Hierdie post is 540 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,829 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinYaslen – Woensdag se warm bokkie

Gooi Comment