Poepe onder die kombers – Is Dit Net Ek Of Is Als Tos?

In Is Dit Net Ek Of Is Alles Tos? deur griffin en Chopper Charlie

Ons (griffin & chopper) se boek, Is Dit Net Ek Of Is Als Tos? word hierdie jaar (2019) teen Augustus se kant 11 jaar oud. Om dit te celebrate het ons besluit om alfabeties met die lys af te gaan en ‘n paar topics uit die boek te kies om weekliks hier op Watkykjy te publish, seinde dat ons die regte besit. Dis lekker kort stukkies wat jy op die kakhuis kan lees. Dink daaraan as jou klein zef kakhuisbybeltjie met pitkos vir elke dag… Wel, elke dag tot ons die boek se einde bereik.

Poepe onder die kombers
Inderdaad ‘n vreemde verskynsel, maar poepe onder jou duvet sal atyd meer stink as poepe in geselskap. Die voel dalk soos ‘n goeie idee, maar mense is bitter vinng spyt kort na jy een gelos het. Dit kan ook tot ‘n taai klap van jou meisie af lei, ‘n sarsie teenvuur – afhangende van jou  verhouding.

Is Dit Net Ek Of Is Al Tos is in 2008 geskryf en uitgegee en daar was so baie copies verkoop dat ons dit in 2009 laat herdruk het. All-in-all is daar nog net so 10 onverkoopte copies oor op aarde en ons sal teen Augustus se kant besluit wat om met hulle te maak. Kort antwoord – dis nie tans te koop nie.


Place your ad here

Hierdie post is 289 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,146,301 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffin en Chopper CharliePoepe onder die kombers – Is Dit Net Ek Of Is Als Tos?