Mevrou Paashaas – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Die Duitse Lutherans is die ooms wat met die idee van die Paashaas opgekom way back in 1682 , 30 jaar na Suid-Afrika deur die Kaaskoppe ontdek is. Dsi paashaas het die rol van ‘n regter gespeel wat besluit het of kinders cool of kak was aan die begin van Paasfees. Volgense legende het die haas min of meer dieselfde rol as Kersvader gehad. Hy het rongeloop met gekleurde eiers en speelgoed in sy mandjie. In sommige staaltjies het die haas klere gedra en en in ander, glad nie. Ons kies die middelweg en gee vir Mervrou Paashaas min klere.
Place your ad here

Hierdie post is 792 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,238,410 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinMevrou Paashaas – Woensdag se warm bokkie