Fritz Gun skiet ‘n draai by Distilled

In Mystic Boer Distilled Sessions deur griffin

Verlede week was nogal ‘n hectic week met Guns ‘n Roses en allerhande ander private parties en verpligtinge, so dinge was stil soos ‘n oorlogskip hier op Watkykjy. Stiefkind vibes. Ons het weereens ge-manage om een van Distilled se epsides te mis en daar kom vandag later juis weer ‘n nuwe een uit, so gaan join daai Facebook page. Ons sal een of ander tyd catch-up speel.

Laasweek se guest muso was Fritz Gun gewees, ‘n moerse talentvolle knaap met ‘n lekker individuele styl van blues en rock, maar wat dit gedurig aanpas en saam met ander musos ook jol om sy klanke en styles aan te vul. Hy gaan ook by die Boutique Farm Festival jol wat tussen 25-27 Januarie plaasvind by Tweefontein Melkery. Onthou om jou tickets te koop voor 15 Desember as jy die kans wil staan om ‘n befokte telecaster guitar te wen. Daai seafoam green is poesmooi! Daar is net 9 dae oor vir hierdie deal en omdat ticket sales moerse traag is hierdie tyd van die jaar, is jou kans baie fokken beter om hierdie kitaar te wen.

Ons gaan nie sê hoe goed nie, so kom ons stick net by “blêrrie goed”

Anyway, hierso is Fritz Gun se vibes:


Hierdie post is 145 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,228,198 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinFritz Gun skiet ‘n draai by Distilled