Calling Kingston is ‘n fokken fun band!

In Mystic Boer Distilled Sessions deur griffinRek jou bek

Calling Kingston is een van die 22 bands wat by die Boutique Farm Festival gaan jol. Onthou om jou tickets te koop voor 15 Desember as jy die kans wil staan om ‘n befokte telecaster guitar te wen. Daai seafoam green is befok mooi!

Calling Kingston was reeds in 2007 op die been gebring en is ‘n lekker blend van reggae, hip hop, net genoeg rock ‘n roll en ‘n kakhuis vol vet pret! Back in the day het Billa Pansegrouw (die bra wat deesdae Bohobo run in Dullstroom asook die befokste backpackers op aarde) en Mat Metcalf die band gestig saam met Garth de Meillon op Bass, Friso Woudstra (Radio Kalahari Orkes) op guitar en Stav Yiannakis wat ge-DJ het en samples gegooi het.

Hulle het die Suid-AFrikaanse circiut nogal hard geklap vir 2 jaar lank destyds maar die band was vir die afgelope 10 jaar so stil soos ‘n oorlogskip. Also, life happened. Maar by STRAB vroër hierdie jaar het Friso en Mat weer in mekaar vasgeloop en die shit ge-shoot oor die ou dae en besluit om Calling Kingston weer lewe in te blaas. Hulle het besluit om weg te beweeg van die electronic sound af en meer van ‘n live ding aan die gang te kry en het die Georgiades-tweeling inge-rope op tromme en bass.

In sy huidige setup het Calling Kingston nou vir Mat Metcalf -op vocals, Friso Woudstra op guitar, Jonathan Georgiades op bass en David Georgiades op drums. Hulle feature op Distilled sessions se episode wat verlede Donderdag uitgekom het. Net Dave is missing, maar as jy wonder hoe hy lyk – hy lyk fokken presies soos Jonno, net agter ‘n drum kit…


Hierdie post is 95 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,349,004 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinCalling Kingston is ‘n fokken fun band!

Gooi Comment