Jameela Jamil – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Jameela Jamil se ouers is afkomstig van Indië en Paksitan, maar sy is in due UK gebore. Sy het ‘n lekker sexy Britse aksent. Sy was ‘n skooljuffrou gewees tot ongeveer 10 jaar gelede, waar sy op die ouderdom van 22 ontdek is en gevra is om T4 aan te bied – dis die UK se mees populêre youth show waar sy allerhande famous akteurs en musos ge-interview het.

Jy sal haar net van een show af ken as jy dit kyk – The Good Place. Dis haar heel eerste acting rol en sy het voor dit nooit in enige iets anders ge-act nie. Sy het ook nie drama of enige iets in haar veld gessot nie.

Check The Good Place uit as jy nog nie het nie. Hy trek al by season 3 en Kirsten Bell speel die main rol. Dis ‘n fokken lekker reeks.

Place your ad here

Hierdie post is 308 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,143,609 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinJameela Jamil – Woensdag se warm bokkie