Die Horries! Distilled se vierde episode is al laasweek uit!

In Mystic Boer Distilled Sessions deur griffin

Ons het somehow epsiode 4 van Distilled verlede week gemisgedink. Dit moes seker die afwagting van die langnaweek gewees het. Die nuutste episode van verlede Donderdag (fok, daar is seker reeds nog een uit oormore) feature Die Horries. As jy verlede jaar by ons Watkykjy party by Die Melkery was, het jy moontlik hulle heel eerste gig die Vrydagaand gesien, so ons is moerse trots om te sien hoe vêr hulle gekom het in minder as ‘n jaar en dat hulle sommer ook op die Distilled sessions feature.

Die Horries bestaan uit Vici Maud Fourie op vocals en backing guitar, Illimar Neitz op guitar, Justin Snyman op drums, Duard Musk op bass en Heine Van Der Walt op synth en keyboard. Die band som hulleself op as: “We make the kind of noise we like.” Dis ons kerk se mense.

Gaan join gerus die Distilled Sessions se geraas op Facebook en geniet hierdie episode van so net oor die 13 minute voor jy by die werk fokof op hierdie fake Maandag.

Hierdie post is 125 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,225,906 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDie Horries! Distilled se vierde episode is al laasweek uit!