Olivia Holt – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffinRek jou bek

Olivia Holt is een van die nuwe Disney generation kids wat dit nou, op 21-jarige ouderdom, deurbreek na grootmens- TV en moontlik sterk op pad is na movie-land toe ook. Of sy kan dalk full-on in die popmusiekwêreld ingaan soos tannie Britney, tannie Christina en oom Justin. Syhet reeds so half begin dabble daarin.

As jy nie kinders het of self familiar is met die Disney XD channel nie, sal jy nie weet dat Oliva Holt in reekse soos Kickin’ It, I Didn’t Do It of Girl vs. Monster was nie. Waar jy haar wel miskien sal raaksien (in ‘n baie meer volwasse rol), is in die rol van Dagger in Marvel se nuwe reeks Cloak & Dagger wat sopas vrygestel is.

Wat Olivia se discovery tot die TV en -moviebedryf effens meer merkwaardig maak as die usual “spotted a good looking kid at mall”-storie, is dat sy gekies is vir haar eerste groot rol vanweë haar fisiese vermoëns – sy was ‘n kompeterende gimnas.

Tit-Bits:
Sy is ‘n goei skaakspeler en was op haar skool se team.
Sy was ‘n cheerleader – I mean, look at her?
Olivia het ‘n swart belt karate, so moenie met haar fok nie – dit, gepaardgaande met gymnastics kan groot kak veroorsaak: dubbele salto-bollemakiesie-flying-poeklap-roundhouse-kick. In die ballas.
O ja, en sy sing ook. Sy is mos ‘n Disney kinners:

Hierdie post is 298 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,255,548 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinOlivia Holt – Woensdag se warm bokkie

Gooi Comment