Holly Willoughby – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Jy gaan nie ‘n fokken idee hê wie Holly Willoughby is nie, al lys ons al die Britse TV programme waarvan sy die presenter is. Dis een van daai tipes onderbroek-model-turned-presenter stories wat so tipies Brits is dat dit jou net sal verveel. Dis die tipe TV-persoonlikheid wat vir die res van hulle lewens die oggend variety programme sal aanbied. Goed soos Goeiemore Suid-Afrika. Dan word hulle oud en tree af en speel met hulle kleinkinders.

Daar is ook absoluut niks fout daarmee nie.

Hierdie post is 416 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,615,477 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinHolly Willoughby – Woensdag se warm bokkie