#VuilbekVrydag. Chopper Reid – Horoscopes

In Vuilbek Vrydag deur griffin

Dis 15:00 en Welkom by #VuilbekVrydag! Skop jou naweek af met ‘n oor vol vuil, komplimente van Chopper Reid, ‘n fokken hardcore ex-con van Australië. Die mal bliksem het’n gewoonte daarvan gemaak om drug dealers te beroof en op te fok. Hy’t daai mense getorture deur hulle tone af te sny met bolt cutters of af te smelt met blow torches.

Hy het tussen die ouderdom van 20 en 38 slegs 13 maande buite die tjoekie spandeer. Tydens sy stint in die tronk het hy ook laat een van die inmates beide sy (Chopper) se ore afsny om ‘n ambush van ander crazy inmates wat hom wou opfok te verhoed.

Read hom op ‘n stadium geclaim dat hy 19 mense doodgemaak het maar in ‘n interview met die New York Times, het Read getune: “Look, honestly, I haven’t killed that many people, probably about four or seven, depending on how you look at it.”

Vreeslike fokken vent.

Hy is op die einde oorlede aan lewerkanker ongeveer vier en ‘n half jaar gelede.

Lat sy spook vir jou jou fortuin vertel:

Hierdie post is 110 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,145,237 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffin#VuilbekVrydag. Chopper Reid – Horoscopes