Ellen Hoog – Woensdag se warm bokkie met ‘n hokkiestokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Vir die eerste keer ooit hier op Woensdag se warm bokkies het ons iets wat net iets verskrikliks rym en ons dik chuffed daarmee soos ‘n laerskoolkind wat ‘n Melrose kasie in sy kosblik vind tydens eerste pouse. Ons bied aan: Ellen Hoog – Woensdag se warm bokkie met ‘n hokkiestokkie! Ellen is teen 1.64m net so Hoog soos soos jou average bokkie, maar sy is rats en swaai stokkie vir Nederland se nasionale hokkiespan. Sy lyk na ‘n moerse klomp fun:

*DISCLAIMER: Toe ons na die video gekyk het, het hy op 666 views gestaan. Prys Satan!

En nou vir so bietjie kaaskoptaal:
Vanaf het moment dat Ellen kon lopen liep ze met een hockeystick in haar hand. Op haar zevende begon ze officieel te hockeyen, bij Hockeyclub SCHC in Bilthoven, waar ze tot haar 21ste heeft gespeeld. Van 2007 tot mei 2017 speelde ze bij AH&BC in Amstelveen. In 2004, op haar 17e, maakte ze haar debuut bij het Nederlands elftal tijdens een vierlandentoernooi in Argentinië. Na talloze kampioenschappen, 233 interlands en 60 goals heeft Ellen besloten haar interland carrière te beëindigen.

 •    2x Olympisch kampioen (Peking 2008, Londen 2012)
•    Olympisch zilver (Rio 2016)
•    2x Wereldkampioen (Madrid 2006, Den Haag 2014)
•    3x Europees kampioen (Dublin 2005, Amstelveen 2009, Mönchengladbach 2011)
•    Landskampioen met AH&BC 2009 & 2013
•    Beste speelster van de wereld 2014
Ellen heeft tijdens haar carrière niet stil gezeten, dus bang voor ‘het zwarte gat’ is ze niet. Naast twee kookboeken (In Perfecte Conditie & Grenzeloos gezond) heeft ze onder andere ook een eigen voedingslijn (Hiddit). Via deze site houdt Ellen je graag op de hoogte van haar activiteiten na haar hockey carrière.

Hierdie post is 580 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,228,208 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinEllen Hoog – Woensdag se warm bokkie met ‘n hokkiestokkie