Dis naweek, kom ons fokken vape!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin

Hoesit maats, hang net gou bietjie bal voor jy by die werk dros om te gaan bottie vat. Ons wil bietjie iets nuuts probeer en Vrydae lekkerder maak vir at least een Watkykertjie. Sover dit moontlik is gaan ons try om elke Vrydag ‘n give-away te doen. Ons het onlangs (soos in fokken gister) begin om ons eie vape juices op die mark te sit. Vat Vape Jy? Exactly. Wat fokken vape jy? Gaan check dit gerus uit op die online shop (http://www.watvapejy.co.za) en bestel daarso vir jou of jou tjommie ‘n geurtjie of twee. Vir nou het ons so twaalf flavours in stock, maar ons beplan om elke maand ‘n ekstra 5 of 6 flavours by te voeg. Ons het scientists wat op die oomblik aan 50 flavours werk. Daar is ‘n hele fokken storie agter die storie waarvan ons julle sal vertel binne die volgende twee weke of so.

Vanaf vandag gaan ons elke week probeer om een 30ml flavour weggee aan een van julle outjies op Vrydae. Ons sal ook elke week iets ekstra in die pakkie gooi vir die wenner. Dit mag dalk ‘n CD wees, ‘n shirt, ‘n boek of iets fokken stupid soos ‘n sticker of ‘n fotostaat van ons intern se ballas. Noem dit maar ‘n zef lucky packet wat ons na jou deur toe courier.

Dis fokken maklik om in te skryf. Kyk hieronder na ons chart met die eerste twaalf flavours en vote vir watter een jy skiem die lekkerste een is. Ons hardloop hom soos die Amerikaanse verkiesing: die popular vote gaan aan die flavour of the week en die groot prys gaan net na een doos toe. Vote vir jou flavour hieronder in die comments.
Ons sal ‘n lucky wenner draw uit die entries teen Sondag:

Kom ons check wat gebeur. Het jy klaar ge-vote?

Kief.

Dan kan jy maar fokken duik!
kom-ons-duik-3-nov

Hierdie post is 339 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,151,862 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDis naweek, kom ons fokken vape!