Sophie Simmons – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Die band KISS is al van 1973 af aan die gang en ons het eers noudiedag besef dat hulle bassist, Gene Simmons (die oom met die fokken lang tong) ‘n warm dogter het – Sophie Simmons. Dis ook refreshing om bietjie ‘n goose te feature wat heel gemaklik is met haar kurwes en nie body issues het nie.

Tit-bits:
Sy het in ‘n indy movie, Sex, Marriage and Infidelity ge-act. Jy sal dit probably nooit êrens kan opspoor nie.
Haar ma was ‘n actress in die 80s soapie, Falcon Crest. Haar ma was ook Playboy Playmate of the Month in November 1981.
sophie-simmons-amper-kaal-boude sophie-simmons-bed sophie-simmons-black-and-white sophie-simmons-boot sophie-simmons-deurskyn-vibes sophie-simmons-kaalgat sophie-simmons-kaalvan-agter-af sophie-simmons-kant-tiet sophie-simmons-katjie sophie-simmons-kurwes sophie-simmons-lekker-gatkruiper sophie-simmons-moerse-stywe-leather-dress sophie-simmons-onderklerer sophie-simmons-swart-fokken-lekker sophie-simmons-voorkant-lingerie sophie-simmons-wys-haar-hol

Hierdie post is 567 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,857,191 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSophie Simmons – Woensdag se warm bokkie