Vat vyf! Week 36 van 2016 – Die fokken SABC, Tzaneen en Pretoria se burgemeester

In Wat is nuus? deur PK Malherbe

Van duur karre tot duur lesse…

1) Imagine Kurt Darren hou ‘n konsert. Jy nog met ons? Imagine hy hou dit vir homself om dankie te sê vir homself. Lekker bizarre of hoe? Wel, dis presies wat die Es-Ei-Bee-See beplan. Kaartjies vir die “Hlaudi Is Groot” konsert is nou te koop. Jy lees reg. Ou Rooi-oog hou hierdie Saterdag (soos in die dag na vandag) ‘n konsert waar hy hoop om 40 000 gatte op sitplekke te plaas. En dit gaan ‘n fortuin kos met groot name soos Black Coffee (geen verrassing daar nie – hy kom net lank genoeg uit die ANC se hol uit vir die konsert en kruip dan weer terug), Mafikizolo en Emtee. Ons vermoed laasgenoemde is gevra om op te tree om in te pas by die verwagte Emtee seats en die Emtee Es-Eina-Bee-See geldkoffers.

2) Het jy geweet Tzaneen produseer ongeveer 90% van Suid-Afrika se tamaties? Die rooi pas seker goed by die rooi gesiggies wat die nuwe burgemeester en speaker van die plaaslike regering hopelik het nadat dit aan die lig gekom het die werfetters het R1.6 miljoen spandeer aan nuwe luukse tjorre… maar nee, die enigste rooi is die donnerse munisipaliteit se rekening wat in die rooi is met R20 miljoen se skuld het wat hulle nie kan betaal nie.

3) Kyk, jy vra nie Tshwane se nuwe burgemeester, Solly Msimanga om Truth or Dare te speel nie. Want hy kies beide. Eers reken hy dis sommer kak dat ampsdraers sulke fancy karre moet ry en dat ‘n Hyundai i20 of ‘n Corolla net so goed sal werk. Waarheid meester. Toe dreig hy met klagtes van korrupsie teen bamptes van die vorige (lees ANC) administrasie. Ek lieg nie, meester. Maar toe dare die werfetters hom smalend. En toe respond hy en hulle word aangekla. Jy weet, as jy soekieworsie speel en Mamma het nie tyd om haar sykouse uit te trek nie en haar tone krul onwillekeurig van die lekkerkry? Sulke lekker.
solly
4) Sit jy? Koning Goodlord Zweliwhatwhat reken toe mos hierdie week ou Zoem-zoem moet opsy staan sodat hy wat koning van die Zoeloes is kan oorvat. Hy is kwansuis reg om die land te regeer. Fok. Ek het laas so gelag toe Hlaudi Motsoeneng aankondig hulle gaan vir hullself ‘n kosert hou. Dis nie te lank terug nie. Sien punt nommer 1. Sulke baie LOL.

5) Dis so droog, dit trend al op Twitter. Die enigste goed laer as die Vaaldam se watervlakke is Patricia Lewis se halslyn in 2006 en Tyrion Lannister. So, werk saam mense. Pis in die tuin. Drink bier, nie water. En stort trane eerder as water.

Hierdie post is 132 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,835,692 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
PK MalherbeVat vyf! Week 36 van 2016 – Die fokken SABC, Tzaneen en Pretoria se burgemeester