Laura Whitmore – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Laura is ‘n Ierse bokkie wat al op FHM se cover verskyn het. Sy was ook ‘n presenter op ‘n hele paar kak shows wat ek of jy glad nie kyk nie. Kak soos I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! NOW! …of het deelgeneem aan kak programme wat ek en jy glad nie kyk nie, soos Strictly Come Dancing.
Jirregod, Brittanje is ‘n kakboring plek…

Tit-bits
Sy het die olimpiele spele se torch vir so paar treë gedra in 2012
Sy feature hierdie Britse music video.

laura-whitmore-awesome-lyf laura-whitmore-beautiful-eyes laura-whitmore-bikini laura-whitmore-fhm laura-whitmore-geel-bal laura-whitmore-geel-rokkie laura-whitmore-hotpants laura-whitmore-kaalvoet laura-whitmore-lang-bene laura-whitmore-moerse-tiete laura-whitmore-mooi-bene laura-whitmore-mooi-gesig laura-whitmore-onderklere

laura-whitmore-strandlyf laura-whitmore-strandmeise laura-whitmore-underwear laura-whitmore-wit-muur

Hierdie post is 641 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,144,914 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinLaura Whitmore – Woensdag se warm bokkie