Oppikoppi 22 – Ontmoet The Mitten Fits!

In Oppikoppi deur griffin

mitten fitsDis fokken lekker om nuwe musiek te discover. Dave en Jolene is ‘n duo uit Joburg wat daarvan smaak om die kitaar en die ukelele te tokkel. Hulle jol Saterdag by Oppikoppi, 12 uur die middag daar bo by die Klein Bar se stage. Die perfekte tyd om daar te gaan lam en so paar biere en shooters te klap voor die dag se wiele heeltemal afbliksem. Die tipe soothing, rustige musiek wat jou op die regte track en in die regte gees sal sit vir die res van die dag.

O ja, Jolene verjaar ook Saterdag, so as jy die girl se set geniet het, gaan skud sommer blad na hulle performance en bied vir haar ‘n tequila’tjie aan. Ons is seker sy sal dit nie van die hand wys nie. En gaan kry nou jou donnerse ticket vir Oppikoppi as jy nog nie het nie, dammit. Jy wil nie die party van die jaar mis nie!

Hierdie post is 89 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,150,256 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinOppikoppi 22 – Ontmoet The Mitten Fits!