Maggie Q – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Haar volle naam is Margaret Denise Quigley en hierdie goose kom van Honolulu, Hawaii af waar sy gebore is. Haar pa was Vietnam toe vir orloog en dis waar hy vir mamma ontmoet het en toe eventually hierdie outlike dingetjie gemaak het.

Maggie Q het rolle gehad in movies soos Balls of Fury, Die Hard 4, Mission Impossible III en Rush Hour II. Met laasgenoemde is sy deur Jackie Chan discover wat haar min of meer op die Hollywood-roete gegooi het. As jy heeldag met jou Xbox en Playstation uithang het jy haar miskien ook al raakgeloop met Need For Speed: Undercover.

Maybe het jy al die TV reeks, Nikita gesien…

Tit-bits:
Sy is ‘n vegepetarian
Haar ouers was lekker besig. Sy is een van 5 kids.
Sy moes Cantonese foneties leer uitspreek vir haar eerste paar movie rolle in Hong Kong
Haar rol in Die Hard 4 is vir haar gegee sonder fokol auditions.
maggie q aweseom ass maggie q bed maggie q close up face maggie q dangerous maggie q fokken wild maggie q gun

LOS ANGELES, CA - MARCH 18:  Actress Maggie Q arrives at the Los Angeles premiere of "Divergent" at Regency Bruin Theatre on March 18, 2014 in Los Angeles, California.  (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

LOS ANGELES, CA – MARCH 18: Actress Maggie Q arrives at the Los Angeles premiere of “Divergent” at Regency Bruin Theatre on March 18, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

maggie q red dress maggie q sexy Maggie Q Showing Her Tattooe 004 maggie q siver dress side boob maggie q tattoo

Hierdie post is 457 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,140,687 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinMaggie Q – Woensdag se warm bokkie