Al die aaklig in een Afrikaanse musiekvideo. Nou ook vir dowe mense.

In Kak Musiek deur griffin14 Eiertjies

Gewoonlik geniet net dowwe mense kak Afrikaanse musiek. Uiteindelik kan dowe mens nou ook kak Afrikaanse musiek beleef.  “SA’s FIRST mainstream Afrikaans music video with a sign language interpreter for deaf people.” Nouma piele, hoor. As jy so bly is oor die eerste Afrikaanse music video vir dowes, hoekom tune jy in Engels daaroor? Dit sal actually beter met almal gaan as hierdie musiek eerder net ge-sign en plaas van gesing word. Liewe jirre, dis fokken aaklig.

Die lip sync is uit. Die bra wat “sing” klink of hy hard word om ‘n drol waarvan die kop uitsteek los te worstel. Kom ons stop eerder net hier en ontleed nie verder nie.

Hierdie post is 685 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,356,327 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAl die aaklig in een Afrikaanse musiekvideo. Nou ook vir dowe mense.

Comments

 1. Marius

  Elkeen is seker geregtig op sy opinie. Hou net in gedagte dat hierdie die inisiatief is van ‘n dowe seun en dat hy ook self verantwoordelik was vir die filmwerk en redigering. Ek kan dink dat daar nogal tegniese issues sal insluip, soos lip-sync wat uit is. Ek stem saam, die dude kan nie sing nie, maar met die dowe filmaker se omstandighede in ag geneem dink ek nie dis so sleg nie. Ek het al slegter gesien deur mense wat ‘n hele span agter hulle het sonde enige gebrek. 😉

 2. Tanya

  Jou Comment *niks fout daarmee nie genade hou op kak en kerm oor alles en kyk eending die ou kan sing dalk jaloers huh damnnn die ou wat sing is darem maar hot en hy kan sing kyk in die spieel dan sien julle wat is kak

 3. Hoorende

  Dis ‘n musiek video vir Dowes. Dowes kanie hoor nie.

 4. Ted

  Aan die poephol wat die ding geskryf het. Ek daag jou uit om te kom sit en kyk hoe Jasper die videos maak. Dit word stukkie vir stukkie gedoen, oor en oor. Elke liewe aand totdat hy gelukkig is met dit. Onthou net hy kan niks hoor nie so hy sit die musiek in volgens die lippe en dan nog die gebare video moet ook op die regte plekke in kom. Gaan kyk gerus na sy ander musiek videos wat hy op die internet het, waarvan hy al pryse gewen het. Fine daar is dalk klein probleme op die video, MAAR GEE ‘N DOWE OU EN SY FRIENDE ‘N KANS OM IETS VAN HUL SELF TE MAAK. Al wat jy het is die k@k web site……

 5. Pik

  Ted ou maat, die is die interwebs mense gaan altyd iets te sê hê oor alles, chill bra! Maar die feite bly staan die ou wat sing moet ingelig word hy moet eerder nie sing nie want dit is heavy tos die girl kan maar, en Jasper se editing is befok kort klein bietjie werk maar dit is kwaai.

 6. Piet Fingers

  Nee fok man, Die tipe kak maak my wens my ore het nie gewerk nie. Daai ou sing tos en die girl is nie ver agter nie. Sal haar wel oor ‘n stoel buig vir ‘n bun en ‘n coke.

 7. Music_Freak

  Kyk… Respek vir die outjie wat video editing doen. Dit sal natuurlik nie so goed wees soos iemand wat ‘n gehoorsintuig het nie. En dis vir my piele dat hy probeer. Almal het ‘n droom, so dit sou cool gewees het as hy ‘n internship by ‘n production house kon gaan doen om hom te help verbeter.

  Maar ek dink nie die video editing is hier die grootste probleem nie.

  Kom ons begin by die song:

  What. The. Actual. Fuck? Let daarop dat ek punte tussen die woorde gebruik net om klem te plaas op hoe absoluut HORRIETOSLIK die lirieke en struktuur van die melodie is. Baie mense dink hulle kan songs skryf. Maar dis soos Bruce Willis in daai Sixth Sense movie. Hy weet nie hy’s dood nie.

  Tertius:

  Dit kon James Cameron of Spielberg gewees het wat hierdie video direct het – dit sou steeds jou siel laat ruk het soos ‘n ding wat Doom ingekry het. Hoekom? Want die jirre het dalk vir Tertius mooi hare gegee, maar hy was nie lus vir werk toe hy Tertius se stembande gemaak het nie. (Ek picture vir Liewe Jesus op ‘n Maandag met babbelas: “Fok hierdie kak, Gabriël. My kop is poes seer. Ek gaan nie nou vir ‘n fok sy stem tune nie. Stuur hom net so aarde toe!”)

  Rea:

  Ek kyk dalk met ander oë na Rea, grootendeels omdat ek n moffie is, maar kan iemand net vir haar sê – die laaste keer wat blou eye shadow aanvaar was, was kort voor ABBA opgebreek het. In 2016 lyk dit net of ‘n blouapie jou hard ge-teabag het. Die ombre-haarstyl kan miskien nog gaan, maar ek sluk swaar aan die hartjie-hempie. Hy’s of gekoop by China Mall, of op ge-stencil. Want nie eers PEP maak meer daai kak nie. Wat pitching betref sukkel Rea ook maar. Fine, Jesus was effens meer vrygewig met vocal ability, maar hy’t ook nou nie groot gegaan nie. Ek dink hy was net soos: “Gabriël, sy’t tiete EN ‘n gwar. Ek gaan nie langer aan autotune spandeer nie. Stuur haar aarde toe. Ek gaan die tien gebooie proofread. Moses kan nie fokken spel nie.”

 8. Author
  griffin

  Gods, hierdie is probably 2016 se wen-comment. Amen.

 9. Kreef

  Jirregot ek het my nou natgepis vir hierdie comments

 10. Wolraadtjie

  Ek is so bang dat die buite wêreld ooit die kak ontdek. Hoe dof moet mens wees om dit mooi te vind? IQ 70-80? Net omdat jy hard werk maak jou werk nie iets wêrd nie. Ek kan byvoorbeeld nie dans nie – maak nie saak hoe hard ek probeer nie. Ek wil ook nie hê dat mense vir my sê dat ek mooi dans tenspyte van die feit dat ek gereformeerde katagismus moes aflê nie. Kak is kak. En dit is op alle fronte uitermatiglik kak. “Sy sing okay” dit is baie relatief tot hoe kak hy sing.

 11. Belhamel

  Gots Music_Freak, jou comment is dubbel goud.

Gooi Comment