Rosie Jones – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Ons klap julle hierdie week sommer met ‘n nog ‘n Rosie – Rosie Jones, ‘n Engelse glamour model wat skaars kon wag tot sy 18 geword het sodat die klere kon begin waai vir so paar nude modelling shots. Sy is nou 25. Dis seker dan ook nie vreemd dat sy in 2009 ‘n Guinness World Record opgeraap het vir die chick wat die meeste bra’s kon uittrek en aantrek in ‘n minuut nie. Die rekord, by the way was sewe. Ons is nie seker of hy nog staan nie, maar ons moedig ons female lesers aan om dit asseblief  op te lees, te double check en dan probeer om die rekord te verbeter. Of dalk is julle manne met die moobs lus om die rekord te laat spat? Moet seblief net nie vir ons fotos darvan stuur nie – ons praat nou hier met die dudes.

Hier is ook so twee music videos waarin mejuffrou Jones verskyn het:

rosie jones - halfkaal rosie jones boude innie lug rosie jones buk so bietjie rosie jones bull dog rosie jones en holly peers tiete rosie jones groot tiete rosie jones hartjie ass rosie jones lingerie rosie jones nipple uit rosie jones onderklere rosie jones oopketel rosie jones side boob rosie jones squueze boobs rosie jones stour rosie jones tiete teen muur rosie jones wys nipples

Hierdie post is 878 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,222,949 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinRosie Jones – Woensdag se warm bokkie