Kristen Bell – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Hierdie bokkie het al op die ouderdom van 13 haar eie agent gehad en haar career het in koerantadvertensies en later TV ads begin. Haar groot break het in 2004 gekom met die hoofrol van Veronica Mars. Klein kindertjies sal in hulle klere kak as hulle haar in regte lewe monet ontmoet want sy doen ook die stemwerk vir Princess Anna in Frozen.

Tit-bits:
Sy maak nie uit van vleisiebraai nie. Blerrie vergetarians.
Poeding is haar fokken kos. Sy tand poeding na elke maaltyd, even brekfis.
Toe sy drie jaar oud was het sy haar ouers getune sy wil haar naam legally verander na “Smurfette”.
Haar regteroog is bietjie van ‘n lui outjie en somehow maak dit haar net hotter:
kirsten bell bra kirsten bell hello sailor kirsten bell kom ons duik kirsten bell leker boude kirsten bell lekker dag vir boomklim kirsten bell nagrokkie (2) kirsten bell nagrokkie kirsten bell op die bed kirsten bell sexy onderklere kirsten bell side shot kirsten bell strandlyfie kirsten bell strek so bietjie kirsten bell swart onderklere

Hierdie post is 431 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,145,101 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinKristen Bell – Woensdag se warm bokkie