Die grootste eier hierdie Paasfees is Jacob fokken Zuma

In Watkykjy Tips deur griffin

Kyk, ons almal is nou al redelik gatvol vir Jacob Zuma se fokken kak, veral omdat hy soos ‘n Teflon Don saam met die Guptas basies net kan doen waddefok hy wil. Die frase “state capture” word rondgeslinger en ou skillie lag die kak net elke keer af. Sy verhouding met die Gupta familie is heeltemal te fokken cozy tot Suid-Afrika se ontsteltenis en dis ‘n no-brainer dat hy deesdae bekend staan as Jacob Zupta.

Ons het besluit om dit official te maak, want hoe meer die naam stick en versprei word, hoe groter is die kans dat daar verantwoording en ondersoek ingestel moet word. Of maybe nie. Ons Suid-Afrikaners raak moerse opgewonde en warm onder die kraag net om ‘n week later van die kak wat ons pla te vergeet. Kyk byvoorbeeld na eTolls. Hoogs die fok in maar dan trek ons die skouers op en move aan. Ons bly nie lank genoeg kwaad oor kak wat ons pla nie is dis ‘n probleem. ESKOM? Ons worry net as daar load shedding is. As jy weer ongestoord kan interwbs surf en draties kap is die saak mos pers. SAA? Daar word eenkeer per jaar die fok in geraak vir ‘n hele week lank as die government hulle weer ‘n bliksemse bail-out gee. As jy weer kyk sit jy op ‘n donnerse Mango vlug op pad Kaap toe of Joburg toe (Mango is deel van SAA) en jy help nie juis met die probleem nie.

So kom ons laat iets bietjie vir ‘n rukkie lank stick met julle Watkykertjies se hulp. As jy Chrome as ‘n browser gebruik, install die Zuptanator wat ons create het. Dit verander die naam “Zuma” na “Zupta” toe op enige web page wat jy visit en dis verniet. In fact, dit het ons zak gekos om dit op te laai, maar dis elke sent die moeite werd. Dit doen fokol anders. Doen jouself sommer ‘n guns en install die Chrome browser, net om hierdie extension te install. Dis ‘n kief browser. Gee hom ‘n spin. Jy kan op die onderste image ook click om die extension te install. Dan reload jy hierdie page en kyk of Zuma nog steeds Zuma is. En share dan die kak uit dit uit.

Hoe’s daai virre fokken paaseier? Geniet jou kaklang naweek en doen alles wat jy goedvind en waarvan jy hou.
Cheers!

zuptanator

Hierdie post is 99 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,239,841 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDie grootste eier hierdie Paasfees is Jacob fokken Zuma