Brooklyn Decker – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Hierdie hottie was al so paar keer in Sports Illustrated se Swimsuit Issue gewees, is obviously ‘n model en het onlangs begin oorskuif na TV en film. Nie regtig moerse riveting rolle nie, maar mens moet seker iewers begin? At least het sy lekker kanne ook.

Tit-bits:
Sy smaak The Dave Matthews Band. Lekker Durbs!
Sy’s getroud met daai tennisspeler, Andy Roddick wat op ‘n stadium nommer 1 in die wêreld was.
Meneer tennis het haar op die paal gesit en haar eerste kind is verlede jaar in September gebore.
booobs brooklyn decker brooklyn decker swart en wit chill oppie deck brooklyn decker franse vlegsel brooklyn decker geel boudjies brooklyn decker kakwarm brooklyn decker katoen tiete brooklyn decker oppie strand brooklyn decker soutgwappie brooklyn decker vooruitstrewend brooklyn decker woltiete brooklyn decker

Hierdie post is 442 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,222,665 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinBrooklyn Decker – Woensdag se warm bokkie