Laasweek se zefspotters

In Zefspotters deur griffin

Ons sit al julle submission wat deur die week ingekom het op ys vir volgende week, aangesien een Watkykertjie heel bedrywig geraak het en vir ons ‘n moerse collection ingestuur het vir hierdie week. Laat daai zek kiekies inrol!


 

Aweh Griff!
Hoerbis nog so paar zeffers uit Zeftoria
Ho$$ Prinsloo
bruin beelte pretoria 3 bruin beetle pretoria 1 bruin beetle pretoria 2 bruin beetlea pretoria 4 cabless trok pretoria customs zol pretoria dankie pa pretoria foon op belt pretoria oranje gevaar pretoria vieslike bmw pretoria vieslike mini mags pretora vieslike what what pretoria z kaffa draving school zef mags pretoria

Hierdie post is 72 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,737,934 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLaasweek se zefspotters