Ashley Sky – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Ons weet nie regtig veel van Ashley Sky af nie, behalwe dat sy ‘n Native American slash Brazillian bokkie van Miami is. Sy het darem al in ‘n paar modelling campaigns verskyn ook. Sy is ook blykbaar ‘n fashion blogger.
Jy kan haar op Instagram stalk.

Tit-bits
Mejufforu Sky feature in ‘n music video waarin Jay Z en Kanye West een van Otis Redding se tunes opfok. Ons gaan nie die video plaas nie, want Kanye West is ‘n fokken doos.
can like to wear jean pant Ashley Sky groen swempakkie Ashley Sky hou tiete vas Ashley Sky kief kar Ashley Sky kruip vir die oom Ashley Sky mooi pienk boude Ashley Sky nice tan Ashley Sky nice tiete Ashley Sky oppie strand Ashley Sky sideboob Ashley Sky swembad Ashley Sky underboob Ashley Sky wat spuit jy Ashley Sky wit onderklere Ashley Sky

Hierdie post is 747 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,222,596 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinAshley Sky – Woensdag se warm bokkie