Alana Blanchard – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffinRek jou bek

Hierdie Amerikaanse bokkie maak uit van branderplankry en is ook ‘n model vir Rip Curl se swempakkies. Sy design ook self so paar swemkleertjies en wet suits vir Rip Curl.

Sy is ook tjommies met pro surfer Bethany Hamilton, wie in 2003 haar arm verloor het in ‘n shark attack. Daar is in 2011 ‘n movie, Soul Surfer, oor die hele storie gemaak en Alana Blanchard het ook in die movie gejol as haarself. Check bietjie die movie uit as jy ligte vermaak soek op ‘n hangover Saterdagoggend. Of check sommer net so paar warm kiekies uit van Alana:
boude alana blanchard dik air alana blanchard klap die golwe alana blanchard lingerie alana blanchard mooi ogies alana blanchard op die rotse alana blanchard oppiestrand alana blanchard pragtig in pers alana blanchard ry daai lilo alana blanchard sexy tjommies alana blanchard stort so bietjie alana blanchard strandhempie alana blanchard streel die plank alana blanchard surfobard alana blanchard wat spuit jy alana blanchard

Hierdie post is 309 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,870 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAlana Blanchard – Woensdag se warm bokkie

Gooi Comment