Rosie Huntington-Whiteley – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin2 Eiertjies

Victoria’s Secret like daarvan om hulle models soos engele te laat aantrek om sommige ouens duiwelse gedagtes te gee. Rosie Huntington-Whiteley is een van daai engeltjies. Soos met baie models move hulle uiteindelik oor na acting toe en hierdie goose het ‘n supporting rol geland in die derde Transformers movie toe die filmbase so bietjie vir Megan Fox op die rakkie gesit het.

Tit-bits:
Op skool het die kinders haar Tit Lips genoem. Check haar mond, dan weet jy hoekom.
Jason Statham is die gelukkige ou wat vir die afgelope 5 jaar lank so bietjie handverligting by haar kry.
mooi-rokkie-Rosie-Huntington-Whiteley kakwarm-Rosie-Huntington-Whiteley nommer-9-Rosie-Huntington-Whiteley bed-budddy-Rosie-Huntington-Whiteley spinnerakpoes-Rosie-Huntington-Whiteleysit-hom-in-Rosie-Huntington-Whiteley heeltemal-kaal-Rosie-Huntington-Whiteley blomboude-Rosie-Huntington-Whiteley nag-en-kaal-Rosie-Huntington-Whiteleyop-die-bed-met-Rosie-Huntington-Whiteleystrandlyfie-Rosie-Huntington-Whiteleybasies-kaal-Rosie-Huntington-Whiteley

Hierdie post is 479 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,268,687 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinRosie Huntington-Whiteley – Woensdag se warm bokkie

Comments

 1. Andy

  Mooi vroue kan maar meer dikwils kaal paradeer en hulle dele wys

Gooi Comment