Hierdie zef Afrikaanse oom sukkel so bietjie met pompe…

In Sound clips deur griffin2 Eiertjies

Fokkit, maar hierdie omie klink nogal na ‘n low class special. Hoor hoe gaan hy tekere oor een of ander pomp wat uitgefok het. Die man aan die ander kant van die lyn is heel behulpsaam en laat die verkakte omie maar verder vloek. Maak jou ogies toe en verbeel jouself hoe hierdie ou lyk:
Heel moontlik so kort mannetjie in two-tone klere, boep wat oor sy belt hang waaraan sy Blackberrie vasgeclip is. halwe overcomb oor ‘n bles. Met sulke bruin Hi-Tek tekkies en rugbykouse wat so onder die enkels hang. Hy ry ‘n bruin Hilux met daardie staalhok vibes agterop. Hy hanteer sy plaaswekers soos kak. Hy wens hy kan vir Sunette Bridges zaber. Die naaste wat hy ooit aan rock musiek kom is “Living Next Door To Alice”. Hy rook Princeton. Die rooi pakkie. Hy loop met ‘n brandewyn asempie rond. Hy maak nooit liefde nie. Hy naai net. Op Sondae prys hy die jirre aan die brand…

Hierdie post is 361 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,251,604 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinHierdie zef Afrikaanse oom sukkel so bietjie met pompe…

Comments

 1. Oom Paul

  Dankie vir jou mooi diens ou Johan. Kontsekjent.

 2. Slingshot500

  Ouboet, dié kom nog nie naby die ‘Eskom Complaint 2004’ recording nie.. Dink jy kan hom ook maar weer op jou webblad pos !!

Gooi Comment