Boerekos en spuitkak

In Zefgatte in die nuus deur griffin4 Eiertjies

Ou Steve se laitie, Parmantig Hofmeyr, was so bietjie in die kak gewees hierdie afgelope Sondag. Amper letterlik. Check, hy’t op dieselfde highway waar pappa rondgefok het daar by Dronkwordspruit besluit om sy karretjie 185 te steek. Fokweet wat die appel en die boom altyd in daardie geweste soek, maar dit kan moontlik toegeskryf word an die feit dat Bronkies die enigste plek in SA is waar die H-woord familie nog fans het.

Die pote het hom geskraap vir speeding. In plaas daarvan om sy fokken smoel te hou, tune hy die koeltekonte dat hy gejaag het omdat hy akute spuitkak onder lede het en glo van garage na garage moet jaag om die boerekos wat hy by sy performance gevoer is uit sy hol uit te spuit. O my liewe jirre! Boerekos! Fokken verraaier van die volk! Boerekos, soos Afrikaans en Christenskap (die Afrikaanse weergawe daarvan) is die beste fokken ding op aarde, Armand! Het jy nie geweet nie! Hoe fokken durf jy!?
jesus-armandHy het ook ‘n kiekie ge-Tweet oor die “boerekos” wat hy gevoer is. Dit lyk na topklas bullybeef met Checkers cheddar cheese, mildelik daroor gestrooi wat in die microwave gesmelt is.
(Sestig sekondes op high – vir dié van julle wat hierdie gastronomiese reseppie al vir jare lank soek.)

Kyk, as jy nie die verskil tussen bullybeef en boerekos ken nie is dit ‘n fokken given dat jy nie die onderskeid sal kan tref tussen goeie of kak musiek nie. Sy verskoning sou totally legit gewees het as die cops miskien geweet het wie hy was:
“O ja, dis daai ou waar die kak by die verkeerde kant van sy lyf uitkom. Jy kan maar ry, kleinbaas.” – IOL
armand-twitter

Hierdie post is 159 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,215,955 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBoerekos en spuitkak

Comments

 1. Carel

  Dit lyk vir my ook na boelie beef en cheddar. Boerekos? Wtf?

 2. Chopper

  Armand Hofmeyer vir cream of the asshole of the month crop award! Nes sy pa. Boerekos – lyk soos fokken Ampie pie!! Griffen jy’s spot on!!

 3. Oom Uncle

  Neewat Griffie . Ons het gisteraand daar gaan eet en dit was baie fokken lekker ,, kaas en al ,, kon jou ‘n foto stuur van die gesonde bruin beer wat ek vanoggend in die peopketel ge los het .. Hy was amper so groot dat ek hom kon skool toe stuur. En die rekening was net R315 vir drie groot mense ..Kos en drank ingesluit.. As jy vir gulpie glo dat dit die kos was.. dan is dit jou skuld ,,

Gooi Comment