Woensdag se warm bokkie – Lucy Mecklenburgh

In Warm Bokkies deur griffin2 Eiertjies

Ons het hierdie week vir julle bietjie meer van ‘n kommin goose gekies. Lucy Mecklenburgh lyk nie of sy haar pa se slimste kind is nie. Haar claim to fame is dat sy ‘n rol gehad het in die Britse show, The Only Way is Essex, half ‘n verkakte version van Jersey Shore – daai program waar fris Frikkies en dowwe dames hulleself oranje maak van die self-taning spray. Nietemin, Lucy lyk of sy dalk daai tipe cherry by jou werk is waaroor jy altyd gewonder het, jy weet, hoe sal sy lyk met bietjie minder klere aan?

Tit-bits:
Sy gaan oor 2 weker Kilimanjaro klim! OMG LOL! WTF? I CAN’T EVEN!
Dit wil voorkom asof sy nogal verslaaf is aan Twitter

in onderklere met Lucy Mecklenburgh kaalgat Lucy Mecklenburgh kief boude Lucy Mecklenburgh kk daai nanas Lucy Mecklenburgh lekker boude Lucy Mecklenburgh Lucy Mecklenburgh vang spook kak miskien poep Lucy Mecklenburgh mooi kouse Lucy Mecklenburgh pat die panda Lucy Mecklenburgh punt innie wind Lucy Mecklenburgh swem so bietjie Lucy Mecklenburgh zef 80s Lucy Mecklenburgh

 

Hierdie post is 274 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,463,364 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWoensdag se warm bokkie – Lucy Mecklenburgh

Comments

 1. Werf-Etter

  Daarsy Griff!

  Lekker girl. Dom, maar lekker.
  Bo-en-behalwe moet ek uitpunt dat die vierde foto een is van ‘n ander Britse goose genaamd Lucy Pinder (net nog een vir die geheue skommelboks)!

  Daar vat hy.

 2. Author
  griffin

  Kyk, ons gooi elke week ‘n ander goose in die mix in net om te check of julle outjies wakker is. Of maybe kom ons op daai stadium van die game wanneer die ogies so skeef trek van die draties dat ons nie so mooi kan fokus nie. Ons bly by enige van bogenoemde verskonings…

Gooi Comment

four × 5 =