Richard Brokensha – Here I Go Again

In Kief musiek deur griffinRek jou bek

Richard Brokensha (ISO) was onlangs in Nederland gewees met so paar sold out shows en het toe sommer terwyl hy daar was, ‘n music video laat skiet vir sy nuwe tune, Here I Go Again. Die outjie is aanmekaargesit deur Suid-Afrikaanse director, Brett de Vos en feature twee Italiaanse dansers, Paola Ghidini en Renzo Popolizio. Met eerste oogopslag het ek geskiem die Italiaanse bra is Wynand Myburgh (Van Coke Kartel) en ek het gewag vir sy kenmerkende balletskoppe. Die musicvideo se scenes is in en om Amsterdam geskiet:

Hierdie post is 35 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,346,003 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinRichard Brokensha – Here I Go Again

Gooi Comment