Cameron Diaz – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Dis moeilik om daai scene uit Something About Mary te vergeet waar Cameron Diaz haar hare laat regop staan met Ben Stiller se balbotter. Of die scene waar sy in Charlie’s Angels met haar sexy hol in haar panty na die kamera toe dans. Jirrr… sy was op haar dag lekker warm. Kom ons draai die klok so paar jaar terug en check so paar kiekies.

Tit-bits:
Haar ouers het haar toegelaat om die wêreld vir 5 jaar lank te toer (as deel van haar modelling career) toe sy skaars 16 jaar oud was.
Sy het haar neus al 4 keer gebreek
Was in dieselfde hoërskool as Snoop Dogg oor dieselfde tydperk. Snoop lyk net baie fokken ouer en leliker.
Soos meeste mense in Brapkan, dra sy fokol deodorant.
cameron diaz het poesmooi bene cameron diaz het poesmooi boude cameron diaz kaalbors cameron diaz le op die sand cameron diaz met kort hare cameron diaz met so bietje wit cameron diaz op die stoel cameron diaz se tiete skyn deur cameron diaz stuur die skip cameron diaz swem so bietjie cameron diaz weird muur cameron diaz wil die stoel zaber cameron diaz wys hangbors cameron diaz wys woltiete lekker oopketel Cameron Diaz

Hierdie post is 815 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,239,289 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinCameron Diaz – Woensdag se warm bokkie