Jennifer Lawrence – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Jennifer het in ‘n klomp kak ge-act wat jy nie sal ken nie, voor mense haar begin raaksien het in X-Men: First Class waarin sy die rol van die villain Mystique gespeel het (wat sy by Rebecca Romijn van die vorige movies oorgeneem het).

Daarna het amper almal geweet wie Lawrence is danksy haar rdie ol as Katniss Everdeen in The Hunger Games. Hierso het sy haarself establish as “the highest-grossing action heroine as of 2015”. Nogal ‘n mean feat.

Tit-bits:
Sy is twee jaar vroeg met skool klaar sodat sy kan act.
Guitar is blykbaar haar kos – sy kan hom jol.
Sy is ‘n natuurlike blond en het haar hare donker ge-dye vir Hunger Games. Die gordyne behoort die mat te match as daar enigsins ‘n mat is…
Jennifer Lawrence Hot Wallpapers Jennifer Lawrence for Esquire (June 2010) photo shoot Jennifer Lawrence peink lingerie Jennifer Lawrence rooi swembroek Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence sit mooi Jennifer Lawrence strek haar boude Jennifer Lawrence toeketel jennifer lawrence white undies

Hierdie post is 454 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,239,402 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinJennifer Lawrence – Woensdag se warm bokkie