Sondag. Skêre met skietgoed.

In Skêre met skietgoed deur griffin1 Eiertjies

Maar eers vir so bietjie inspirasie vir Sondag:
I lost my faith in God when I lost my daughter to Cancer, the beast. I begged, I cried, I offered my life for hers, and day by day, I watched that beautiful little Angel slip off. So, excuse me for not taking my seat next to you on Sunday in Church, I feel too cheated to worship. – Vince Neil
die-brazilian-job cover-my-ek-gaan-in

Hierdie post is 450 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,337,384 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSondag. Skêre met skietgoed.

Comments

 1. Belhamel

  Slim besluit daar Vince Neil. Dik fokken tydmors vibes vir malkoppies daai.

Gooi Comment