AWOLNATION – Hollow Moon (Bad Wolf)

In Kief musiek deur griffin

AWOLNATION het laat weet dat hulle nuwe studio album getiteld Run op 17 Maart release sal word en in die meantime het hulle ‘n video gemaak vir een van die tracks, Hollow Moon (Bad Wolf) – dit sal track nommer 3 op hulle nuwe album wees.

Alhoewel die video self nie regtig iets is om oor huis toe te skryf nie is dit ‘n fokken solid tune. Jy behoort hom van vandag af op iTunes te kry en jy kan die nuwe album ook pre-order as jy lus het.

Ons gooi sommer for the fuck of it Sail se music video ook.

Awolnation album cover run

Hierdie post is 95 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,064,241 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAWOLNATION – Hollow Moon (Bad Wolf)