Larney jou poes – Dookoom maak mense se hartjies seer.

In Kief musiek deur griffin10 Eiertjies

dookoomSteve blaas rooi balonne op en sing die stem wherever hy kans kry om kak te stir. Sunette maak haar eie syfers op oor plaasmoord victims en laat mense aapkap gaan op haar Facebook page. Bok Van Blerk gaan haal hom daar by die boereoorlog met De La Rey en oogklap-Afrikaners misenterpreteer die tune en waai die ou vlag dat jy net oranje en blou sien spat. Dit was seker maar net ‘n kwessie van tyd voordat iemand van die ander kant van hom laat hoor het en hierdie bra is Dookoom (waarvan ons jou so paar weke terug vertel het). Sover shock value betref, beat hierdie bra’s Die Antwoord met hulle boxers om hulle enkels.

Dookoom tune dat hulle nie probeer om geweld aan te blaas nie, maar eerder om debat uit te lok. Dis wel interessant om die ander kant te sien sover dit die behandeling van plaaswerkers aangaan, veral in die Wes-Kaap. En vir die ouens wat maklik hulle panties bekak, moenie worry nie, daai organisasie wat almal hof toe vat, AfriForum, is klaar op hierdie bra se case, of soos slim mense dit sou noem: free fokken publicity.

Gareth Wilson (Southern Gypsie Queen, Coelacanth) het dit dalk die raakste opgesom:

I am not and have never endorsed songs promoting any sorts of unnecessary violence, so this is by no means my stamp of approval for the Dookoom video. I do however find it very rich that Steve Hofmeyer is calling them irresponsible. I read the interview with the band and can see that they aren’t promoting farm murders as much as they are trying to make people aware of the struggles of these farm workers. Despite the fact that I really enjoyed the bands set at Koppi and they were extremely polite and friendly to work with I do think it’s a little naive to think that the general public won’t see this as hate speech. I am always the first to rip into the likes of Sunette Bridges, Steve Hofmeyer, Jakkie Louw etc and believe everybody should be painted with the same brush. Wether the intention was to make people aware of farm workers struggles or not I do think this song is going to cause unnecessary tension in a country already divided.

So sonder om jou kak te verloor, check die video. Dis actually moerse fokken goed aanmekaargesit:

Hierdie post is 206 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,190,937 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLarney jou poes – Dookoom maak mense se hartjies seer.

Comments

 1. Belhamel

  Hier is my persoonlikke siening:

  Fok vir Steve. Fok vir Sunette. Fok vir Julius. Fok Afriform. Fok gospel musiek. Fok die verkrampte afrikaners. Fok sangomas, dominees, priesters, rabbi’s, doemprofete en “sieners”. Fok almal wat asseblieftog wil diskrimineer teen ander agv geslag, ras, godsdiens en seksuele oortuigings. Fok almal wat ander uitbuit vir eie gewin, fok almal wat nie sukses toelaat vir mense wat hard werk daarvoor nie. Fok almal wat nie die verlede kan vergeet en werk vir n beter land nie.

  Jou poes Dookoom. Brand die plaas ja, sorg dat die armes nog armer word en dat kos nog duurder raak. Praat so met jou werkgewer. Hy gaan mos nou mooi vir jou sorg hoor. Jy is ook n spesiale vlak van poesdom – en net oor een rede. Jy stereotipeer mos. Dis mos alle boere wat hulle plaaswerkers soos kak behandel….???

  En dan n spesiale fok vir Jacob wat ons land met sy vuil stortkop tril verkrag sonder om eens n bietjie vaseline aan te smeer.

  Leef en laat leef. Doen goed aan ander. Help waar jy kan. Kyk na die aarde. Moenie mors nie. Moenie n poes wees nie. Maklik.

 2. SnellerVinger

  Jy praat baie wyse woorde ou Belhamel! Dis is presies soos dit moet wees. Ons moet maar ons kinders dit leer want die wat “groot” is lyk my is geen fokken salf aan te smeer nie…

 3. Sandra Pretorius

  Griffin ek kom nou al ‘n ruk lank agter jy het nie meer mooi dinge te sê oor Die Antwoord nie en maak gereeld katterige opmerkings oor hulle. Wat het verkeerd geloop? Vertel! Wat het jy gedoen wat hulle kwaad gemaak het? Ons sal graag wil weet, LOL.

 4. Oom Uncle

  Grif nou presies hoelaat vandag het Nataniel jou met ‘n opgerolde DE KAT op die eiers gebliksem dat jy so jou vinger op die pols van ons ou afrikaanse volkie het??. Jy het dit spoton gemis.. My liefde vir die stem is groot,, maar my liefde vir STEVE is soos ” Oupa se hare” FOKKOL !!
  Sannet is dalk nie die groenste appel in die kas nie ma ek is seker sy tel heelwat beter as ou “Number 1 ” met sy “939 Million 3000 and 60 000 rand” ..ma daai is jou milf en jou wetdream..

  vir ‘n ou met ‘n afrikaanse website het jy ma bietjie baie issues met heel party afrikaanse goed ( Techno Rap) Rooi Oktober en De La Rey ens ens.. .. What Check You ??

  Ma ek het erens ‘n pic gesien dat waar Sunet met ‘n PEP kombers en ‘n Checkerssak fol groceries by die arm krimpies in Daspoort pitch .. Kan nie die selfde se van die voëlkop nie. Hy moet net onthou dat as die Larneys almal gefokkof het weet ek nie waar hy sy papsak en rooiprop ga kry nie .. “Imported from Argentina ???”

  Oor Dookoom se “Song” Hier is my eie strugle /alternative song
  ( Op die wysie van Bobbejaan klim die berg )

  Vers 1
  Jirre Jissis fok god .. poes kont moer parra fok holpomp baba naaier
  Vers 2
  Fok god jirre jissis kont poes babanaaier fok holpomp moer fok parra
  Refrein
  Die minister van naturelle sake besluit waar jy mag bly en wie jy mag vry

 5. Narina

  Great song. Fok almal wat ander uitbuit vir eie gewin. Ek weier om in ‘n land te bly waar dit ‘soek vir kak’ is om pro-poor te wees, seriously. Kla iemand oor dieselfde kak oorsee kry hy/sy ‘n nobel prys. Kla jy oor die kak in SA het jy gonicidal tendencies. Regtig?

 6. plaaswerker

  Larney jou poes goeie song dookoom skryf nog of as j een soek kan ek jou halp met ju nxt song LARNEY jou moer

 7. Waar is jou verstand?

  1652. Daar is jou probleem – dis gerig aan all wittes. Een moerse fok jou.

Gooi Comment