Saterdag short – Pockets en Dogboarding deur Daniels

In Kragtige Kortes deur griffin

dogboarding deur daniels‘n Boemie raak gatvol om elke aand dieselfde kos te tand en tune sy skêr dat hy vir haar ‘n special dinner gaan score. Omdat boemies nie juis jou top tipe earners is nie, besluit hy om iemand te beroof sodat hy zak het om vir hulle aandete te koop. Die ou wat hy try beroof het ‘n special power en moerse weird goeters gebeur…

Hierdie absurde shortfilm is deur Daniel Kwan en Daniel Scheinert gemaak en ons moet net nog ‘n movie deur hulle ook met julle deel – Dogboarding. Die video gaan presies oor wat die title tune: Skateboarding. Op fokken honde. Dis fokken absurd.

Hierdie post is 76 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,837,806 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSaterdag short – Pockets en Dogboarding deur Daniels