Kry vir jou ‘n vissie. Want Maandag.

In Kak Musiek deur griffin7 Eiertjies

Hierdie post is 278 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,356,242 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKry vir jou ‘n vissie. Want Maandag.

Comments

 1. Jagse Karel

  Dankie Griffin, dit was baie nice van jou. My babalas voel nou sommer baie beter maar nou is my oe en ore poes seer.

 2. LassieVenter

  gods. hierdie is kak. ek dink ek het myself so erg bekak, ek het nou ‘n halwe duiwetros in my hol.

  nee. fokken. nee.

 3. Russiese Wolscooter

  Oom Jurie het vir my gewaai. & gesmile.
  Ek voel vuil…

 4. Prof. Bokdrol

  Ah hah. So Jurie Els is deesdae into jong vissies. Robbie Klay is seker so bly. So bly hy is sommer positively g…… Ennieway. Beste ding wat Jurie Els nog ooit gedoen het vir Afreakaanse musiek is om te fokof NZ toe. In fact, dis ook die slegste ding wat hy kon doen vir Afrekaanse musiek. Come to think of it – daar is fokkol wat Jurie Els of enigiemand anders kan doen vir mainstream Afreakaanse musiek. Ek hoop genuine wel net nie te veel mense het hierdie video gesien nie. We need fewer damaged people op hierdie planeet.

 5. fief

  was die dude nie so paar jaar gelabel as n pedofiel nie? as ek so na die video kyk maak als sin

 6. Die Gemaskerde Sopbeen

  Oom Jurie is n Poes! Fok hom, fok hom, fok hom!

Gooi Comment