Saterdag short – Blinky TM deur Ruairí Robinson

In Kragtige Kortes deur griffin

Ruairi_RobinsonRuairí Robinson is ‘n Ierse skrywer en director en het sover nog net short films gemaak, behawle vir een feature film, The Last Days on Mars (2013) waarin Ray Donovan actor, Liev Schreiber die hoofrol vertolk wat deur Robinson direct is. Die feature film was nie juis moerse nie, maar sy short films het al vir hom ‘n Academy Award nomination besorg. Gaan kyk gerus na so paar clips op die dude se site ook as jy wil:
https://ruairi-robinson.squarespace.com/
Die grapgat som sy eie sukese as volg op:

“Ruairí is known as an incredibly serious and important genius, and wants you to know that not only was he nominated for an Oscar, in case he hadn’t made that clear already, he would also like to remind you that he was nominated for an Oscar, as well as being an Oscar nominee, having been to the Oscars, because he was invited to, on account of being nominated for one. When he was at the Oscars, as an Oscar nominee, he had a great time. A much better time than when he got refused into that shitty nightclub in Dublin by some asshole bouncer who didn’t know or care who he was, or just how damn important I am. I mean uhhhm… he is.”

Terug by vandag se short film:
Blinky TM volg die storie van ‘n laitie, Alex, wie se ouers te besig is om met mekaar te fight as om oor hulle laitie te worry. Moderne tegnologie kom tot die redding in die vorm van Blinky, ‘n robot wat ontwerp is om ‘n tipe van ‘n assistent te wees maar uiteindelik Alex se beste tjommie word. Die laitie raak egter verveeld met Blinky en begin hom soos kak hanteer. Kyk maar self hoe die storie verder unfold:

Hierdie post is 40 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,837,766 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSaterdag short – Blinky TM deur Ruairí Robinson