Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin

As jy wonder waaroor die #CheckJouTiete vibe gaan, lees miskien hierdie storie deur. Scroll ook af in hierdie post vir die wenners van die Foo Fighters kompetisie.

OP jou merke… gereed… duik!
checkjoutieteOns moet net vinnig ‘n laaste uitstaande sakie afhandel – Baie geluk aan Divan en Reed wat elkeen double tickets gescore het na die Foo Fighters show in Joburg. Ons het ‘n hele klomp entries ontvang maar ongelukkig was die res se standaard nie up to scratch gewees om in aanmerking te kom vir die kompetisie nie. Ons sal dus besluit wat om met die twee oorblywende double tickets vir Kaapstad te doen (julle Kapenaars handig knoeiwek in). In die meantime kan julle aanhou probeer enter vir Kaapstad tot ons besluit het wat is wat.

Hierdie post is 453 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,222,900 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!