Die Blou Bulle is fucked up. Vir ewig en altyd. Amen.

In Snotstories deur Watkykertjie bydrae18 Eiertjies

Deur Thys Nywerheid

Kyk, ek verstaan nie Afrikaners se obsessie met raggas nie. Dis alles goed en wel as jy in die gees van patriotisme die springbokke ondersteun en alles maar fok tog, party mense vat dit darem te ver. Rugby is 'n lekker sport en baie entertaining maar soos alle goeie dinge (behalwe sex en heavy metal) moet matigheid voor oë gehou word. Ongelukkig is daar egter baie mense wat nie juis matig is waneer dit by raggas kom nie, to say the least. En soos almal weet het die skuldiges 99.999999999% van die tyd blou bloed.

Daar is niks verkeerd met die Bloubul rugbyspan self nie. Trouens hulle het al ongelooflike goeie spelers opgelewer. Bakkies en Victor is fokken yster verby pappie! Bloubulle is egter baie soos die Christendom. Daar is absoluut fokkol fout daarmee nie. Maar. Groot fokken "maar" met neon blou ligte en kaal chicks wat soos Megan Fox lyk wat om dit dans. Maar dan kom die fans. En fok dit totally op. Once.

Soos baie ander dinge wat die Afrikaner soos 'n totale neandertal fokken nool laat lyk is dit Steve se skuld.

Vir 'n quick buck het die etter mos doer tyd terug 'n song gaan skryf oor die bulle. 'n Super kak song wat alle regdenkendes laat cringe soos 'n kokkerot wat deur 'n atoombom vol in die ballas getref word. Daar begin Steve toe 'n downward spiral wat alle Snorcity skapies in zef bloubal zombies verander het. Pretoria is deesdae soos the Waking Dead en orals waar jy kyk sien jy net blou zombies. Dis so erg dat selfs  jong onskuldige kinders nie gespaar word van die epidemie nie.

Dis hoe dit is. Met Steve. Poes.
Asof Steve se song nie erg genoeg was nie het ander marapse op die band wagon geklim, hulle piele skaamteloos uitgeruk en doodlluiters op die bloubul brand kom pis. Check hierdie ongelooflike kak video uit:

En dames en here, glo dit of nie – dit raak net fokken erger. Hierdie diep gat het geen fokken bodem nie en hoe dieper jy afgaan hoe meer slymerig raak dit. Hier is 'n zombie wat se brein al amper heeltemal verteer is deur die bloubul virus.

Dan waneer jy heeltemal verswelg is deur die donkerte en so diep binne in die bloubul se anus is dat jy nie kan asemhaal nie dan tref hierdie slap kak jou vol in die gesig. Dit moet die bodem van die gat wees want die fok weet, dit is Godsonmoontlik dat dit erger kan raak as dit.

Wat vir my die vreemdste is: hoekom tree ander spanne se fans nie ook so fucked up op nie? Mens hoor nie van Shark fans wat byvoorbeeld met haaivinne op hulle karre se dakke rondry nie. Die Lion fans het ook nie Robbie Wessels se tos leeuloop liedjie gehighjack vir hulle span nie. Daar is nie hordes fucked up Cheetahs, Sharks,Stormers en Lions songs wat rondlê soos hondedrolle op die ewige grasperk van die interwebs nie. Is dit iets in Snortoria se water wat die bloubulle so fucked up maak? Is daar een of vitamine wat mens net kry as jy nou en dan van die vloer af eet wat die Bloubul fokkers nie inkry nie? Kan mens regtig die kulturele ondergang van ‘n ganse streek blameer op een substandaard pop liedjie deur 'n oportunis wat nie eens aan die regte kant van die Jukskei rivier bly nie?

Fok weet hoekom die Bloubulle so deur die kak is maar een ding is verseker, hierdie is een euwel van moderne Suid-Afrika wat nie op apartheid geblameer kan word nie. Of kan dit?

Hierdie post is 243 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,350,851 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Watkykertjie bydraeDie Blou Bulle is fucked up. Vir ewig en altyd. Amen.

Comments

 1. Willa

  Bloubulle bly maar net fuctup. Punt. Ek skaam my dood om 'n Pretorianer te wees as gevolg van hulle kak.

 2. jakes

  Ek is n bulls ondersteuner. Seker fucktup in julle oe maar fok julle. Dis lekker om marabs te wees. Lekker pappie.

 3. griffin

  Dis maklik om jou te floor. Tune jou dat jou roomys smelt. Jy kyk na na jou brannas want jy skiem dis ‘n roomys. Skop jou in die pille.

 4. pisgesig

  fokken kaapenaars met julle berg dink net die mense hier bo kan kommin wees. gan kyk bietjie na die skare op nuweland vanmiddag

 5. fanny

  Dis nou regtig FUCKED UP. Die videos en songs is seker geskryf deur Julias Malema. Wat de fok besiel die donners. Hulle sal maak dat ek liewer vir Kakhuis Chiefs skree. Hierdie klomp drink nog almal bier, is te gewoond aan die skuim in hulle familie. Hulle gaan seker een van die dae Bobbejaan klim die berg na Bloubul klim jou ma verander. Nee vok ek dink pille gaan nie eers help nie.

 6. Snoekvinger

  Vlieg in jou poes in Thys Nywerheid en al julle natnaaie wat dink ons is common. Dalk is ons, maar wat de fok het dit jn elke geval met julle uit te waai. Net snaaks dat die stadion waar die meeste poesklappe tussen die fans uitgedeel was. Nuweland was. Die kapenare kan hulself nie bliksems gedra nie. Nog ‘n boks dooswyn in sy moer, nog iemand se sussie word deur haar boetie gelooi en nog iemand se tanne val op die grond. Ten minste hulle het die berg.

 7. Oom Uncle

  Hey Thys Naaiwerhoud,,Jou sussie se e-pos

 8. Vlaknaai

  die fokken bloubul ondersteuner se kop is so plat , jy kan hom gebruik om tappets te stel . Ons lag nie saam met jou nie bra , ons lag VIR jou en jou mede bulls-supporters . Aan al die Cheeta en Sharkie supporters hier , respek uit die kaap . Dankie dat julle nie ook soos blou waterkoppies jul span , taal , streek en volk veretter nie. 

 9. Petrus Ponkiediel

  Die Bulls is die beste raggaspan innie FOKKEN wêreld!!!

 10. isabel

  Wie is die domkont met so n lang opinie. Vir iemand wat die Bulls en hul fans verag het hy darm vreeslik moeite gedoen met navorsing op sy onderwerp. So nou begryp hy bes moontlik die konsep/begrip – fan, patriot, aanhanger, koerhoer, jou ma, dom etter, doos, geesdriftiges, wie is wie – en diw verskille en ooreenkomste

 11. Ouma Meelbol

  O Godsgenade. "De la Blou"? Seriously?

 12. Mike

  Bla bla . Jy wat die geskryf het is seker n sharktjie of wp . Wat nog nooi n super final gewen het nie daar is net 2 spane in SA wat dit gedoen het . Lions en Bulls . So skryf oor iets wat die Rugby op fok en los die mense

 13. pine

  BULLE het nog nooit n beker gewen nie. blou bulle in jou span nie want W.P. en VRYSTAAT maak jou span. ONS WYS DIE LAND HOE OM RUGBY TE SPEEl ONS MAAK DIE SPELERS WANT JULLE KANNIE…..SHAME. . julle is nie rugby spelers nie julle is aankoopers

 14. Karooboer

  Hel as ek so lees deur dié, kan ek duidelik die Bloutrille spot, kommin verby, van die arme idiote kan nie eers behoorlik sinne maak nie wat nog van behoorlik vloek! Kyk die ding in die laaste video, hel nog nooit van die ding gesien nie, seker omdat sy die Trille se boek geskryf het, “KOMMIN VERBY”

 15. Bloubulbalknyper

  Vat vyfhonderendvyfenvyftigduisend fokken vat vyfs, Thys!

  Die blou kalfies is al kak vandat ou Naas Botha balle weggeskop het in die 80er jare … Die “Noord Transvaaler” ondersteuiners moes toe al hulle self besig hou om zef kak uit te dink, eerder as om ruby te kyk omdat daar net heeltyd fokken lynstaane was en geen effektiewe hardloop rugby gespeel was nie … Ek is van opinie dat hierdie hele kommin-soos-hangende-bloubal-plastiek-ballas rituele en ander soortgelyke blou bloed kontsterasie-situasies, kom-kop begin uitsteek as gevolg van destydse NAAS! Grrrreeeaaat Naas …. Dankie vir daai een!

Gooi Comment