Laasweek se zefspotters

In Zefspotters deur griffin

Amazing hoe die swart dak en bonnet die kar n ekstra 50KW gee. Gespot by Romans Pizza in Potch
Juan

romans pizza george

Nuutste cozzie
Thelsa

nuutste-cozzie

Dink "Wynns" ek gaan regtig my troedeldiere, nog erger my kinders met engine cleaner was? Laat die baas va n Wynns sy kinders bring en demonstreer ek wil sien hoe skree daai bliksempies..
Lekker dag
Schalk

wynns 1

wynns2

Hierdie is een van baie rerig spesiaale koerant voorblaaie in Zambia
Cheers
Chris

The Voice June 2014

Hi Griffin.
In Fourways gespot.
Vickus

fourways 1

fourways 2

Jis Griffin
Net in Vanderbijlpark lekker man!
Rickus

vanderbilgpark raps wa

'n pic vir zef spotters ali pad van middelburg af. Die bra laai sy nuwe hout rakke deur sy sunroof in sy kar
Michael

middelburg

Fred gese ek moet dit deur mail via jou! Ek werk in Pta Noord by n bike wholesaler en een van ons awesome kliente het hierdie trike gebou!
Billy

trike

Dag Griff,

Gespot in Silverton:

1) Ek kon nou nie mooi uitfigure of hierdie mense se briekskoene dalk uitgewear is en hulle nie betyds kon stop nie, of dat Khulubuse Zuma besig is om Honey Boo Boo se ma in die passenger seat te spyker nie. Maar dit maak nie saak nie. Ek spyker eerder vir Lindiwe Mazibuko op die tafel by 'n EFF dinee voor ek in 'n Fiat Punto gesien word. Veral een wat se suspension soveel collapse het soos Bafana Bafana se SWC2014 hopes.
1 - Silverton - Kakduidelike parkering
2) Kyk net om jou – alles is wit. Die JSE, die Springbokspan – selfs die gesigte van al die AMCU lede wat, nadat hulle "victory" in die Platinum Strike gevier het, ontdek het hulle gaan actually nou moet werk tot hulle about 169 jaar oud is om net gelyk te breek na die fokop wat hulle die afgelope 5 maande gemaak het. Behalwe daai bra van Eersterust in daai Jetta wat lyk soos 'n onderstebo aarbei, natuurlik. Al daai wit wiele om hom gaan vir hom ongemerk verby. Nes 'n wiskunde-eksamen vir Jacob Zuma.
2 - Silverton - Kakduidelike Jetta custom job
Groete,
Prof. Bokdrol.

So 'n maand of wat in die verlede het ek en 'n paar vriende van die groene Ooste van Pretoria besluit dit is 'n billike idee om een aand by Presleys in Boksburg 'n draai te maak, net om te sien hoe die ander helfde lewe. In die proses word ons een vriend permanently geban want dis hoe ons mos rol. In elk geval, in die aanghegde foto sal jy 'n Volkswagen Golf GTI bespeur. Jy kan sien die eienaar van hierdie GTI het ander planne met die dames van die Oos Oos Oos Oos Rand. Hy parkeer eerstens soos 'n baas. Daarna word jou aandag gefokus op die voorste bumper van die voertuig. Iets wat hy heel moontlik by Goldwagen aangeskaf het op special. Iets wat nie gesien kan word in hierdie foto nie is die feit dat die bumper aan die regterkant lostrek. Dit moet sekerlik veroorsaak word deur al die pure perdekrag wat daai monster uitstoot wat 'n black hole veroorsaak en die hele voertuig ineen laat trek. Ek wou nog fotos neem maar die eienaar het letterlik elke 2 minute besluit om met mop-mullet en al terug te keer na sy GTI om seker te maak al die Brakpan meisies weet wat sy penis grote is. Dis ook in hierdie tyd wat ek besef die man mors nie rond nie. Sien, die woorde "REV U" kom voor op sy nommerplaat, wat natuurlik beteken hy ref meer as net sy GTI.
– Blixempie

boksburg gti

was die top gear team by n Jack parow kensert?
Fred

top gear jack parow

Wou julle ouens ma net n scooter wys wat ek opgebou het vir sound competitions en goed. Hyt n 1500w targa thump met n dixon 1000w 10duim sub twee 6inch mids en lg mp3 fronloader 4tweeters en ek gebruik my voon as n 2de headunit om musiek te verander…
Glen

sound scooter 1

sound scooter 2

sound scooter 3

Goeie More

Ek het vir julle plesier so n' paar prentjies wat ek stuur vir die Sondag skêre asook n' kiekie vir zef spotters…. ek moet sê ek het nie geweet t-girls kry deesdae so baie geld dat hulle n' kar kan beskostig nie!

Groete
Carla

t-girl

Check hierdie blaar in Uganda

motorfiets marabs

Hierdie post is 505 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,150,310 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinLaasweek se zefspotters