Ween – Buenos Tardes Amigo. Vandag is cinco de Mayo.

In Kief musiek deur griffin

ween - chocolate and cheese 1995 album coverHierdie tune kom van 'n fokken ou album af, uit 1995 – Ween: Chocolate & Cheese. Dis 'n brilliant song. So bietjie van 'n spaghetti Western tipe vibe. Iewers tune die lyrics: Buenas Tardes Amigo. Hola, my good friend. Cinco de Mayo's on Tuesday and I hoped we'd see each other again…

Vandag is Cinco de Mayo (Spaans vir die 5de Mei), maar ongelukkig val dit op 'n doos van 'n Maandag. Jy kan die history gaan oplees oor Cinco de Mayo as jy fokol anders het om te doen by die werk. Ons is te lui om dit vir jou op te som vandag. Maybe doen ons dit volgende jaar… http://en.wikipedia.org/wiki/Cinco_de_Mayo

Gaan lees ook gerus op oor die ouens van Ween want hulle is nie fokken lekker in hulle koppe nie. Soek sommer The HIV Song ook op. Dik mal… Actually, fok dit. Ons gooi hom sommer hieronder die ander ene…

Ween – The HIV song

Luister ook sommer die res van die mal album:

Hierdie post is 152 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,222,644 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinWeen – Buenos Tardes Amigo. Vandag is cinco de Mayo.