Score tickets na Riotfest hierdie naweek

In Kompetisie deur griffin

Hierdie Saterdag is daar 'n lekker party by Rumours in Ranburg: RiotFest 2014. Ons het twee single tickets om weg te gee – vra ons net mooi in die comments hieronder voor die einde van die werksdag (17:00). In die meantime sal ons bietjie verder graft aan die video clips en fotos wat ons die afgelope naweek ge-snap het by Asking Alexandria. Dit was nogal 'n rowwe enetjie. Die hangover sit steeds vlak in die nekke. Ons het 'n lekker paar tiete ook afgeneem wat ons hopelik voor die einde van die week met julle sal share.

O ja, Hier is meer details oor die party by Rumours:
https://www.facebook.com/events/1432020880343906/

riot fest

Hierdie post is 87 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,837,125 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinScore tickets na Riotfest hierdie naweek