AC/DC kom Afrika toer in Oktober maar gee SA ‘n mis.

In Wat is nuus? deur griffin9 Eiertjies

AC/DC het die datums en venues vir die eerste leg van hulle wêreldtoer bekendgemaak wat op 2 Augustus in Pennsylvania afskop en 25 Oktober in Afrika eindig, maar surprisingly is Suid-Afrika (wat 'n moerse fan base het) 'n fokken pit gedruk.
acdc
Dis die ouens se eerste toer in vier jaar sedert die die 2010 Black Ice Tour. Die idee agter die nuwe toer is om die band se 40ste bestaansjaar te celebrate. Dit begin met Kanadese en Amerikaanse stadions in September waarna daar 'n hele string UK shows is en hulle finaal afsluit in Afrika met 'n show op 22 Oktober in Windhoek en die laaste een by die Nyayo Nasionale Stadion in Nairobi, Kenia.

In February het Brian Johnson reeds in 'n radio interview begin skimp oor planne vir die toer: "It's been 40 years of the band's existence, so I think we're gonna try to do 40 gigs, 40 shows, to thank the fans for their undying loyalty. I mean, honestly, our fans are just the best in the world, and we appreciate every one of them."

Check die volledige storie uit in Rolling Stone en Brian se interview hieronder waarin hy gister met promoter en huisvriend, Michael Chuggy gesels het oor hulle planne vir die toer wat Afrika insluit.

Hierdie post is 80 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,363,958 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAC/DC kom Afrika toer in Oktober maar gee SA ‘n mis.

Comments

 1. Balsak

  Julle begin darem vroeg in die dag met die April fool nonsense!!!!

 2. DB

  Vok, gelukkig bly ek in Windhoek. Sal maar sien of dit n "April fools joke" is of nie – as dit nie is nie spaar dit my 1800km trip.  

 3. Khul

  Wat de fokietie fok FOK !!!!!! dit beter n bliksemse april fools joke wees. N mens doen dit nie man ! fucksakes. Hoe kan hulle SA mis. en ja eks n MOERSE AC/DC fan !

 4. Sakbal

  Die fokkers.
  PS. Jul het die verkeerde music video beet.

 5. speensalf

  Verpoestings….. 'n grap is 'n grap maar die is fokken verkeerd….

 6. CASPOESTIRTJIE

  NEE MAN MAAK JUL NOU DIE SAMBREEL IN MY HOL OOP

 7. Dratie

  Fok van super pielstyf tot wynpielie in 2 secs.  Die's 'n kak grappie!

 8. Jasper Nieuwoudt

  Die wereld toer is af. AC/DC hou op om te bestaan. Malcolm Young het so 3 weke terug 'n beroerte gehad en daar is 'n bloed klont in sy brein as gevolg daarvan.  Dit veroorsaak dat die man nie meer speel soos voorheen nie. Die einde van 'n era.

Gooi Comment